demo talebi
bize ulaşın

E-Ticarette 1 Saniyelik Gecikme Başarısızlığa Götürür

E-ticaret siteleri için en önemli faktör hızlı çalışmalarıdır. Sanal dükkanlardan alışveriş yapan insanlar sitenin hızlı olmasına büyük önem verirler. Yavaş açılan ve yavaş çalışan bir e-ticaret sitesi içeriği ne kadar iyi olsa da ziyaretçiler tarafından tercih edilmez.

Karmaşık ve çok büyük görsel öğeler barındıran…

Devamını Oku →

E-Ticaret Sitenizde Yüzde 100 Google Uyumu

Bir e-ticaret sitesinin en önemli özelliği SEO yapısıdır. SEO yani arama motorlarına uyumluluk özelliği bulunmayan e-ticaret siteleri arama motorlarında görüntülenmez.

 

Arama motorlarında özellikle de dünyanın en çok tercih edilen arama motoru olan Google’da çıkmayan bir e-ticaret sitesinin müşterilere ulaşması ve amacı olan satışları gerçekleştirmesi neredeyse imkansızdır. Birçok girişimci e-ticaret…

Devamını Oku →

E-ticarette En Başarılı Tanıtım Yöntemleri

Son yıllarda giderek önemi artan ve sahiplerine yüksek ücretler kazandıran e-ticaret sitelerinde reklam ve tanıtım olmazsa olmazlardandır. Özellikle yeni açılan bir e-ticaret sitesinin müşteri çevresini genişletebilmesi için tanıtım yapması gerekmektedir. Müşterilere ulaşamayan bir e-ticaret sitesi ne kadar başarılı olabilir ki?

 

Seo İle Zirvede Yer Alın

E-ticaret siteleri için en…

Devamını Oku →

Güvenli E-Ticaret SSL Sertifikasıyla Mümkün

E-ticaret konusunda en çok endişe duyulan konu güvenlik problemi olduğu düşüncesi. Fakat e-ticarette güvenlik için SSL Sertifikası var.

 

Peki SSL nedir? “Secure Sockets Layer” kısaltması olarak adlandırılan SSL ,Sunucu ile istemci arasındaki iletişimin şifrelenmiş şekilde yapılabilmesine imkan veren standartlaşmış bir teknolojidir.

 

SSL Sertifikası sahibi olan e-ticaret siteleri…

Devamını Oku →

Web Tasarım Uzmanı-Grafiker Takım Arkadaşları Arıyoruz

Bizimle birlikte çalışacak web tasarım uzmanı - grafiker takım arkadaşları arıyoruz.

 

Aradığımız personelin Adobe Photoshop programını veya alternatif programları iyi seviyede kullanabilmesi; yaratıcı, yenilikçi ve özgün tasarım yapabilmesi ve görsel gücünün yüksek olması gerekiyor. 

 

Adayın vereceğimiz brief doğrultusunda profesyonel düzeyde ara yüz tasarımı ve ek tasarımlar yapabilmesi gerekmektedir.

 

Devamını Oku →

Web Yazılım Uzmanları -PHP Uzmanı Takım Arkadaşları Arıyoruz

Bizimle birlikte çalışacak Web Yazılım ve PHP Uzmanı takım arkadaşları arıyoruz.

 

Web yazılımı ve php uzmanı pozisyonunda görevlendireceğimiz personellerimizi seviyelerine göre e-ticaret siteleri, kurumsal web siteleri ve büyük projelerde konumlandıracağız.

 

Adayların PHP ve MYSQL’e tam anlamıyla hakim olması, detaylara özen gösteren ve ekip çalışmasına uyumlu olmaları gerekmektedir. Codeigniter…

Devamını Oku →

Yönetici Asistanı Takım Arkadaşları Arıyoruz

Bizimle birlikte çalışacak Yönetici Asistanı takım arkadaşları arıyoruz. 

 

Ofisimiz içerisinde görevlendirilmek üzere telefon trafiğini yönlendirebilecek, misafir kabulü ve ağırlamaları yapabilecek, randevuları takip edebilecek, bilgisayar ve internet kullanımına hakim, tercihen sigara kullanmayan Esenler ya da Tekstilkent' e yakın oturan ya da ulaşım sorunu olmayan, yönetici asistanı pozisyonunda görevlendireceğimiz personeller arıyoruz. 

 

 

 

Devamını Oku →