demo talebi
bize ulaşın

Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği

 Kasım 2014'te yeni "Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği" yayınlanmıştır. Yeni yönetmeliklerle birlikte sözleşmeye birçok madde eklenmiştir. 

Yönetmeliğin Dışında Kalan Sektörler:

- Finansal Hizmetler

- Şans Oyunları

- Konut Kiralama

- Paket Turlar

Devamını Oku →

Toplu Mail Kanunu, Yönetmeliği Ne Diyor Hangi Durumlarda Mail Gönderebiliriz.

TOPLU MAİL ve SMS GÖNDERİMİ İLE İLGİLİ YENİ YÖNETMELİK YÜRÜLÜKTE

1 Mayıs 2015 tarihi ile yürürlüğe giren elektronik iletiler hakkında yönetmelik tam metni;

Yeni toplu mail, toplu sms gönderim ile ilgili Gümrük Ve Ticaret Bakanlığınca kanuna uygun hazırlanan yönetmeliğin en göze çarpan maddelerini ve tam metnini bu yazıda…

Devamını Oku →

Web Sitemin Google da Çıkması İçin Seo Çalışması Neden Önemlidir.

Firma ve Kurumlar arasında ticari rekabetin her geçen gün daha da arttığı bir gerçek. Özellikle, internette en büyük arama motoru olan google'da ön sıralarda çıkabilmek artık hiç de kolay değil. Bu nedenle internette arama motoru optimizasyonu (SEO) çalışmalarının önemi gün geçtikçe artmaya başladığını söyleyebiliriz.

Devamını Oku →

E-ticaret Siteleri İçin Optimizasyon Önerileri

Ürünlerinizi hazırladınız ve e-ticarete başlamayı düşünüyorsunuz. Size uygun bir e-ticaret sitesi de kurdunuz. Müşterilerinizi sitenize çekmek istiyorsunuz. İşte bu faaliyetleriniz için size birkaç tane google seo önerisi:

-E-ticaretin ilk adımı olarak Google adwords hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Adwords hizmetleri sitenizin arama motorlarında üst sıralarda yer almasına…

Devamını Oku →

Profesyonel Seo Desteği Olmadan Hedefe Ulaşılamaz

Google’da yapılan aramalarda ana sayfada sitesinin yer almasını herkes ister fakat sadece profesyonel destek alan kişiler başarıya ulaşabilir.

Profesyonel SEO Uzmanları yaptıkları analiz neticesinde sitenin eksik yanlarını ve güçlendirilmesi gereken zayıf yönlerini belirlerler. Ayrıca aynı sektörde faaliyet gösteren diğer siteleri inceler, onlarla aradaki farkı…

Devamını Oku →

E-Ticaret Sitenizde Yüzde 100 Google Uyumu

Bir e-ticaret sitesinin en önemli özelliği SEO yapısıdır. SEO yani arama motorlarına uyumluluk özelliği bulunmayan e-ticaret siteleri arama motorlarında görüntülenmez.

 

Arama motorlarında özellikle de dünyanın en çok tercih edilen arama motoru olan Google’da çıkmayan bir e-ticaret sitesinin müşterilere ulaşması ve amacı olan satışları gerçekleştirmesi neredeyse imkansızdır. Birçok girişimci e-ticaret…

Devamını Oku →

Güvenli E-Ticaret SSL Sertifikasıyla Mümkün

E-ticaret konusunda en çok endişe duyulan konu güvenlik problemi olduğu düşüncesi. Fakat e-ticarette güvenlik için SSL Sertifikası var.

 

Peki SSL nedir? “Secure Sockets Layer” kısaltması olarak adlandırılan SSL ,Sunucu ile istemci arasındaki iletişimin şifrelenmiş şekilde yapılabilmesine imkan veren standartlaşmış bir teknolojidir.

 

SSL Sertifikası sahibi olan e-ticaret siteleri…

Devamını Oku →