Haberler Yabancı Dilli Web Sitesi Yapmak Profesyonellik Gerektirir

Yabancı Dilli Web Sitesi Yapmak Profesyonellik Gerektirir

Türkiye'de profesyonel anlamda yabancı dil destekli e-ticaret ve kurumsal site yapan kurumsal firma sayısı yok denecek kadar az. Dayneks İnternet Teknolojileri olarak hem kurumsal hem de e-ticaret sitelerinde dil desteği sağlıyoruz.

Dünyanın En Yaygın Dillerinde Web ve Eticaret Siteleri

Dünyanın en çok kullanılan dilleriyle sitenizin dünya çapında bir site olmasını sağlayabilirsiniz. İngilizce, İspanyolca, Almanca, Arapça, Rusça, İtalyanca ve Fransızca dillerinde e-ticaret ve web siteleri ile müşterilerimizin daha geniş müşteri kitlelerine ulaşmalarına destek sağlıyoruz.

Dünya ticaretinden daha fazla pay almaya çalışan ülkemizin firmalarına bir destek te bizden; Profesyonel bir çok dilli web sitesi yaptımak isteye firmalara en özel çözümlerle yurtdışı satışları ve yurtdışı tanıtımları için uygun siteler oluşturmaktayız.

Bu tarzda hazırlanan çok dilli yurtdışı web sitelerinde bazen perakende satış odaklı b2c pojeler, bazen üretici ve büyük ölçekli firmaların bayileri ile ticari işlemlerini sipariş ve ödemelerini yürüttükleri b2b projeleri bazen de hizmetleri hakkında bilgi paylaşımı ve firma tanıtmı için firma web sitesi tasarlanakta ve yazılımları yapılmaktadır.

Bölgesel hedeflere yönelik çalışmalar; Yurtdışı politik gelişmelere bağlı bazen rusya bazen otadoğu veya afrika ülkeleri ticari firmalarımızın hedefleri arasında olmaktadır. Bu ülkelerde olan müşterilerine ve yeni müşteri kazanımı için çok dilli web sitesi yapılması muhakak önemli ve bir o kadar da kazançlıdır. Çünkü iletişim çağımızda ne kadar hızlı ve doğru bilgiyi müşterilerinize ulaştırırsanız o derece de hızlı sonuç alır ve kazançlı çıkabilirsiniz.

Çok dilli yabancı dillerde web sitesi nasıl yapılıyor;

Öncelikli tasarım istekleriniz, firma ticari iş şekliniz uzmanlarımızca değerlendirilip istekler alınıyor. Sonra size özel bir çalışma ile öneriler sizlere sunuluyor. Site hazırlık aşaması öncesi sitemizde neler olacağı hangi tür sayfaların bulunacağı. Ana sayfa tasarımı ve alt sayfaların kurgularına kadar planlaması yapılıp işlemlere o şekilde geçiliyor. Tasarım ve yazılım bu sitelerde önce Türkçe hali ile hazırlanıyor Sonrasında onayınıza göre diğer dil alanları da açılıyor.

Çok dilli site ile istediğim ülkelerde google aramalarında bulunurmuyuz; 

Evet bulunursunuz. Eğer size teslim edilen sitede ilgili dil alanı varsa ve bu sitenizde bu dilde bulunmak istediğiniz kelimeleri geçirirseniz google sizi indeskler ve o ülkelerde de aramalarda bulunursunuz. Ancak üst sıralarda bulunmak için ektra özel bir çalışma gereklidir. Bizimle iletişime geçin

Google Traslate ceviri kodu ile çok dilli site ile farkımız nedir ?

Bu tür çeviri kod eklenmesi ile yazılımsal bir çeviri olduğu için her alan çevrilemeyecektir. mesela resimler veya banner bölümleri. Ayrıca çeviriler kelime kelime yapıldığı için doğu olmayacaktır ve hatta anlatılmak istenilen anlaşılmayacak derecede karışık durumlar ortaya çıkabilecektir. Oysa bizim web site yapım ve altyapı sistemlerimizde sitenize ekli her yabancı dil için ayrı bir bilgi giriş yeri bulunur. Sitede tüm yazılı ifade alanlarına hatta banner ve resimlere kadar farklı şekilde yönetebiir ve bilgileri siz girebilirsiniz. Dolayısı ile bu şekilde he alanına müdahele edilebilen ve manuel doldurulan dil alanları ile siteniz aslında her dil uygun orginal bir site haline gelecektir. Böylelikle kazancınız atacak ve hedef dillerin kullanıldığı ülkelerde daha iyi bulunur olacaksınız. Müşterileriniz sizi daha iyi anlayıp sizlerle irtibata geçme olasılıkları da artacaktır. 

Bu çeşit çok dilli profesyonel e-ticaret ve web sitelere yapacağınız yatırımı fazlasıyla yeni müşteriler kazanarak sağlayabileceksiniz.

Çok Dilli Siteler Profesyonel Ekibimiz Tarafından Hazırlanıyor

Birden fazla yabancı dile sahip olan e-ticaret siteleri ve web siteleri tam profesyonel personellerimiz tarafından hazırlanıyor. İçerikler translate çeviri ile değil yabancı dile hakim personellerimizin çevirileri ile hazır hale getiriliyor ve sisteme ekleniyor. Her dil için o dildeki arama motorları tarafından internet sitesi indexleniyor ve başarı oranı artıyor.

Son zamanlarda en çok tecih edilen çok dilli site türleri; 

İngilizce web site

Rusça e-ticaret,

Almanca E-ticaret Sitesi

Arapca-Türkçe site

 Çok Dilli E-Ticaret Sitelerinin Özelliklerini Görmek İçin Tıklayın.

45123 kez okundu