demo talebi
bize ulaşın

Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun

Dayneks İnternet Teknolojileri olarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz. Bizim için her şeye katlanan, her zaman yanımızda olan; insanlığın var oluşundan bu güne kadar sevgi ve şefkatin simgesi olan annelerin bir gün değil her gün değerini bilmemiz gerekmektedir. Onları yılda bir gün değil her gün hatırlamalı, onların…

Devamını Oku →

Hobi Severlerin Web Sitesi Yayında

Hobi severlerin yeni buluşma platformu hobi-sanat.com yayın hayatına başladı. Site bir e-ticaret sitesinden çok daha fazlasını ziyaretçilerine sunacak.

Patchwork, ahşap – seramik boyama, nakış, takı ve obje tasarımı gibi hobi atölyeleri bulunan Nar Hobi Sanat’ta ürün satışının yanında atölyelerde düzenlenen etkinlikler ve ürünler hakkında…

Devamını Oku →

Daynex E-Bayi Sıkça Sorulan Sorular

S: Daynex E-Bayisi olmak için ne yapmalıyız?

C: Daynex E-Bayimiz olmak için bilişim sektöründe faaliyet gösteren bir kurum olmanız ve hangi e-bayilik seçeneğini seçtiğinizi belirterek başvuru yapmanız gerekmektedir.

S: Kimler Daynex E-Bayisi olabilir?

C: Daynex E-Bayimiz olmak için bilişim sektöründe faaliyet gösteren bir kurum olmanız gerekmektedir.

S: Bilişim sektörü dışında…

Devamını Oku →

Web Tasarım Uzmanı-Grafiker Takım Arkadaşları Arıyoruz

Bizimle birlikte çalışacak web tasarım uzmanı - grafiker takım arkadaşları arıyoruz.

 

Aradığımız personelin Adobe Photoshop programını veya alternatif programları iyi seviyede kullanabilmesi; yaratıcı, yenilikçi ve özgün tasarım yapabilmesi ve görsel gücünün yüksek olması gerekiyor. 

 

Adayın vereceğimiz brief doğrultusunda profesyonel düzeyde ara yüz tasarımı ve ek tasarımlar yapabilmesi gerekmektedir.

 

Devamını Oku →

Web Yazılım Uzmanları -PHP Uzmanı Takım Arkadaşları Arıyoruz

Bizimle birlikte çalışacak Web Yazılım ve PHP Uzmanı takım arkadaşları arıyoruz.

 

Web yazılımı ve php uzmanı pozisyonunda görevlendireceğimiz personellerimizi seviyelerine göre e-ticaret siteleri, kurumsal web siteleri ve büyük projelerde konumlandıracağız.

 

Adayların PHP ve MYSQL’e tam anlamıyla hakim olması, detaylara özen gösteren ve ekip çalışmasına uyumlu olmaları gerekmektedir. Codeigniter…

Devamını Oku →

Yönetici Asistanı Takım Arkadaşları Arıyoruz

Bizimle birlikte çalışacak Yönetici Asistanı takım arkadaşları arıyoruz. 

 

Ofisimiz içerisinde görevlendirilmek üzere telefon trafiğini yönlendirebilecek, misafir kabulü ve ağırlamaları yapabilecek, randevuları takip edebilecek, bilgisayar ve internet kullanımına hakim, tercihen sigara kullanmayan Esenler ya da Tekstilkent' e yakın oturan ya da ulaşım sorunu olmayan, yönetici asistanı pozisyonunda görevlendireceğimiz personeller arıyoruz. 

 

 

 

Devamını Oku →