Başarı Hikayeleri E-ticarette En Başarılı Tanıtım Yöntemleri

E-ticarette En Başarılı Tanıtım Yöntemleri

Son yıllarda giderek önemi artan ve sahiplerine yüksek ücretler kazandıran e-ticaret sitelerinde reklam ve tanıtım olmazsa olmazlardandır. Özellikle yeni açılan bir e-ticaret sitesinin müşteri çevresini genişletebilmesi için tanıtım yapması gerekmektedir. Müşterilere ulaşamayan bir e-ticaret sitesi ne kadar başarılı olabilir ki?

 

Seo İle Zirvede Yer Alın

E-ticaret siteleri için en çok başarı getiren tanıtım yöntemleri SEO, Google AdWords ve toplu mail hizmetidir. SEO ile siteniz başta Google olmak üzere arama motorlarına uyumlu hale getirilir ve arama yapan kişilerin sizin sitenizi üst sıralarda görmesi sağlanır. Bu sayede siteniz her gün milyonlarca kişi tarafından görülür ve e-ticaret sitenizin müşterileri artmaya başlar. E-ticaret paketinin SEO uyumlu olması bu açıdan oldukça önemlidir.

 

Reklamlarınız Google'da Yayınlansın

Diğer tanıtım yöntemi ise Google AdWords’tür. Google AdWords, dünya arama motoru devi olan Google’ın reklam alanlarında reklamınızın görünmesini sağlar. Özellikle yeni kurulan sitelerin tanıtımında ve ürün reklamlarının yapılmasında en çok tercih edilen yöntemdir. SEO çalışması biraz zaman aldığından dolayı e-ticaret siteleri hemen müşterilere ulaşmak için bu yolu tercih edebilirler. Google AdWords’te bütçe e-ticaret sitesi sahibi tarafından belirlenir ve bu bütçe bitiminde reklamlar sona erer.

 

Toplu Maille Bir Tıkla Binlerce Kişiye

Toplu mail ile tanıtım ise ucuz ve etkili bir reklam yöntemidir. Müşterilerinizi bilgilendirmek için hazırladığınız mailinizi toplu mail hizmetleri sayesinde tek tıklamayla binlerce kişiye ulaştırabilirsiniz. Bu sayede iletmek istediğiniz mesajınızı hedef kitlenize rahatlıkla ulaştırabilirsiniz.

 

Girişimcilere Büyük Destek

E-ticarete yeni atılacak girişimcilerin yeni müşterilere ulaşabilmesine yardımcı olmak ve girişimcileri desteklemek için e-ticaret paketlerimizde SEO desteği sağlıyoruz. Ayrıca kampanyamız ile e-ticaret sitesi alan müşterilerimize 500 TL’lik Google AdWords bütçesi hediye ediyoruz. Bu bütçeyle e-ticaret sitenizin tanıtımını dilediğiniz gibi sağlayabilirsiniz.

23370 kez okundu