demo talebi
bize ulaşın

N11 Entegrasyonu Tamamlandı!

E-ticaret sitenizi N11 deki mağazanıza bağlayacak entegrasyonumuzu kullanımınıza sunuyoruz. Ürün ekleme, güncelleme, kapatma ve sipariş takibi gibi birçok hizmeti e-ticaret sitenizin panelinden yapmanıza olanak sağlayan Entegrasyonumuzu Seviye 3 ve üzeri tüm ürünlerimizde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.  

Günümüzde e-ticaret sitesi işletmenin en zor bölümlerinden olan e-Pazar alanları yönetimine destek vermek adına…

Devamını Oku →

E-ticaret paketleri yenilendi süper yeni özellikler ile e-ticaret şimdi daha eğlenceli

Dayneks E-ticaret site yazılımında süper yenilikler

E-ticaret sitesi artık daha eğlenceli ve kolay, en yeni versiyon e-ticaret ile profesyonelliğimizi bir kez daha gösterdik.

Yeni Shopiturk markası ile oluşturduğumuz bu e-ticaret sitesi ile artık eziyetli, sorunlu değil zevkli ve eğlenceli bir alışveriş devrine geçeceksiniz.…

Devamını Oku →

Yabancı Dilli Web Sitesi Yapmak Profesyonellik Gerektirir

Türkiye'de profesyonel anlamda yabancı dil destekli e-ticaret ve kurumsal site yapan kurumsal firma sayısı yok denecek kadar az. Dayneks İnternet Teknolojileri olarak hem kurumsal hem de e-ticaret sitelerinde dil desteği sağlıyoruz.

Dünyanın En Yaygın Dillerinde Web ve Eticaret Siteleri

Dünyanın en çok kullanılan…

Devamını Oku →

Google Adwords Nedir ve Neden Gereklidir?

AdWords, en büyük arama motoru Google’ın reklam ürünüdür. Kullanıcılar Google da herhangi bir anahtar kelime aradıklarında zaman sağ tarafta veya üst bölümde Google AdWords dediğimiz Google reklamları belirir.

 

Bu reklamlar, aranan anahtar kelimeye göre irintili olarak oluşturulur. Google organik aramalarında sitelerini üst sıralara taşıyamayan veya kısa sürede üst sıraları…

Devamını Oku →