Öneriler/Makaleler E- ticaret Siteleri İçin Sanal Pos Veren Aracı Ödeme Firmaları ve Sistemleri

E- ticaret Siteleri İçin Sanal Pos Veren Aracı Ödeme Firmaları ve Sistemleri

Aracı Sanal Pos Firmaları; E-ticaret yapmak isteyen ancak bankalardan sanal pos alamayan veya birçok banka ile tek tek anlaşmak yerine tek yerden tüm bankaların taksitli satış imkanlarından ve özel komisyon oranlarından faydalanmak isteyelere, özel çözümler sunan firmalardır.

Bu tarz aracı hizmet veren firmalar, yoğun ciroları sebebi ile bankalardan özel komisyonlar alabilmekte ve bu oranlardaki avantajlarını da E-ticaret sitesi sahiplerine sağlamaktadırlar. 

Güvenli alışveriş için siteniz güvenli olmalı. Peki ya ödeme firmaları güvenli e-ticaret için uygun mu ?

Online alışverişte önce güven gereklidir. Güvenli alışveriş için güvenli e-ticaret hizmeti veren biz ve bizim gibi e-ticaret yazılımı firmalarının çoğu bu firmalarla entegreli çalışmaktadır.  

Şu an en aktif, en yeni ve en hızlı gibi özellikleri ile tercih edebileceğiniz birçok firma çıkmaktadır. 

PAYPAL: En eski en bilindik ve en güvenli alışveriş firması olan Paypal yakın zamanda Türkiye'deki operasyonlarını bitirdiğini duyurdu. BDDK' dan lisans izni alamayan firmanın yakın zamanda tekrar Türkiye pazarına dönmesi beklenmemektedir.

PAYTR:  Aracı ödeme alan firmaların en yenisi ve aynı zamanda BDDK tarafından yetkili kılınmış bir firmadır. Bir günde e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişlerin ödemelerini site sahiplerine dönüş yapan Paytr pazarda ciddi pay almak üzere hizmet vermektedir.

PAYU ; Türkiye'de taksitli alışverişte en yaygın kullanılan aracı fimaların başındadır. Sağladığı avantajlı komisyonlar ile birçok e-ticaret sitesine güvenli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca Dayneks, e-ticaret sitelerinde olduğu gibi çok dilli ve uluslararası satış yapan farklı para birimleri ile tahsilatı sağlayan yurtdışı kredi kartı ödeme seçenekleri de bulunmaktadır. 

İYZİCO ; İyzico en hızlı büyüyen ve en yaygın hale gelen aracı ödeme firmalarında bir diğeridir. Müşterilerine özel avantajlı ödeme seçenekleri ve komisyon oranları ile farkını göstermektedir. İyzico alt yapısı ile çalışan sitelerde de artık yurtdışı dövizli ödeme kabulleri başlamıştır.

BKMEXPRESS; İyzico ile birlikte kullanılan bankalararası ödeme merkezi kabul edilen BKM Ekspress ile de ödeme alımı gayet kolaydır. BKM Ekpress'e güvenen müşterileriniz bu adım ile size e-ticaret sitelerinizde ödeme yapabilirler.

İPARA ; Bir diğer aracı ödeme firması İpara'yı kullandığınızda ise tek bir entegrasyon ile sektördeki en büyük 7 adet kredi kartı markasına ve banka kartına ait Sanal POS'lara 1 gün içerisinde sahip olur ve tüm Sanal POS'larda tek çekim ya da taksit avantajlarından faydalanırsınız.

AZERİCARD; Azerbeycan milli ödeme sistemidir. Azerbeycan'da en yoğun kullanılan ödeme aracısıdır. Çok dilli altyapılı bir site ile hedeflerinizde Azebeycan'da online satış yapmak varsa bu ödeme metodunu kullanabilirsiniz. 

Bunların dışında tabii ki bankalarında direkt sanal poslarıda bulunmaktadır. Sistemimizde dahil olan banka sanal posları da şu şekildedir:

Soru: Bu aracı ödeme sistemlerinin biri ile anlaşsam hem satış hem de e- tahsilat yapabilecek miyim?

Cevap: Evet.Hangi ödeme sistemini seçerseniz seçin, sitenizde satışın yanında e-tahsilat ugulamasında bu ödeme seçeneklerinden birini tercih edip kullanabilirsiniz. Hatta e-tahsilat kısmında taksitli tahsilat ta pek mümkündür.

Akbank Sanal Pos

Anadolubank Sanal Pos

Citibank Sanal Pos

FinansBank Sanal Pos

Garanti Bankası Sanal Pos

HalkBank Sanal Pos

İş Bankası Sanal Pos

KuveytTürk Sanal Pos

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Sanal Pos

Yapı Kredi Sanal Pos

Ziraat Bankası Sanal Pos

Bank Asya Sanal Pos

Denizbank Sanal Pos

Vakıfbank Sanal Pos

Bu ödeme sitemleri Dayneks e-ticaret yazılımları yeni versiyonlarının tümünde bulunmaktadır. Hem satın alma adımlarında hem de e-tahsilat modülünde bu aracı ödeme firmalarının veya bankaların herhangi birini kullanarak ödeme alınabilmektedir.

Hangi firmayı veya bankayı seçerseniz seçin bize hesap ve kullanıcı bilgilerini gönderdiğinizde, 1 saat içinde sisteminiz çalışır olarak size teslim edilir.

53540 kez okundu