Duyurular Hobi Severlerin Web Sitesi Yayında

Hobi Severlerin Web Sitesi Yayında

Hobi severlerin yeni buluşma platformu hobi-sanat.com yayın hayatına başladı. Site bir e-ticaret sitesinden çok daha fazlasını ziyaretçilerine sunacak.

Patchwork, ahşap – seramik boyama, nakış, takı ve obje tasarımı gibi hobi atölyeleri bulunan Nar Hobi Sanat’ta ürün satışının yanında atölyelerde düzenlenen etkinlikler ve ürünler hakkında da bilgi aktarımı sağlanacak. Klasik bir e-ticaret sitesi olmayan ve ezber bozan niteliklere sahip olan Hobi-sanat.com bayanların el becerilerini geliştirmelerine destek sağlayacak.

Tasarımı Dikkat Çekiyor

Tasarımsal olarak ilk bakışta dikkat çekici bir site olan hobi-sanat.com, bir e-ticaret sitesinde olması gereken tüm özelliklere sahip. Online olarak satış yapılacak sitede etkinliklerimiz ve haberlerimiz bölümlerinden atölye etkinliklerine ulaşılabilecek.

Dünya Markası Ürünler Satılıyor

DMC, SEG, Royal Paris gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerinin yer alacağı sitede kumaşlardan kurdeleye, takı malzemelerinden goblene pek çok kategoride ürün yelpazesi bulunacak. Ayrıca hobi atölyelerinde üretilen el emeği göz nuru ürünler de müşterilere arz edilecek.

Siteye www.hobi-sanat.com  Adresinden Ulaşabilir, Siteyi Ziyaret Edebilirsiniz.

20126 kez okundu