WOY WOY İle Oteliniz İnternette Daha Güçlü!

WOY İle Oteliniz İnternette Daha Güçlü!

Türkiye'de turizm sektöründe yaşanan kriz otelleri ve turizm firmalarını vurmuş durumda. 2016 yılında Türkiye’de turist sayılarında %30-%40'lık bir düşüş var. Turizm firmalarının bu krizden çıkmalarındaki en etkili yol ise internet!

Kriz zamanlarında internet web siteleri değerli olan firmalar yaşanan olaylardan en az etkilenen firmalar oldu. Çünkü internet bulunabilirliği yüksek olan firmalar aramalarda yukarılarda yer aldı ve zararlarını en aza indirdi. WOY Hizmeti alan otellerde benzersiz optimizasyon uygulamaları ile satışlarını ve gelirini artırdı. Kısacası WOY hizmeti alan siteler kazanmaya devam etti. Peki, nedir bu Daynex WOY Hizmeti? WOY Hizmeti ile otellere neler sağlıyoruz? Turizm firmalarının internet marka bulunabilirliğini nasıl yükseltiyoruz?

SEO İLE OTELİNİZ ARAMALARDA BULUNABİLİR OLSUN
Arama motorları, firmaların ve otellerin internette daha fazla kitle ve müşteriye ulaşabilmesinin en etkin adresidir. Tatil haftaları ve ayları içerisinde arama motorlarında en çok aranan kelime "otel", "otel rezervasyon" şeklinde eşlemeli kelimeler olur. WOY Hizmeti' nde yer alan optimizasyon hizmeti ile siteniz ve içerikleri Google kurallarına uygun olarak düzenlenir. Arama motorlarında üst sıralarda çıkmak adına çalışmalar gerçekleştirilir. Web Optimizasyon Hizmeti alan firmalar sektörünün kilit kelimelerinde üst sıralarda yer alırlar ve kazançlarını arttırmaya devam ederler.

Google Seo İle Arayanlar Sizi Bulsun
 

GOOGLE DOSTU TASARIMLAR İLE OTELİNİZİN İNTERNETE BAKIŞI DEĞİŞSİN

İnternette başarılı olmanın en önemli yollarında biride hızlı ve görselliğine hitap eden bir site tasarımıdır. Daynex WOY hizmeti ile sitenizin tüm sayfalarını inceler ve en iyi şekilde optimize edilmesi için işlemler yapılır. Otelinizin internette başarıya ulaşması için güncel içerik girişleri sağlanır ve günlük, aylık, haftalık periyotlarla güncellemeler sağlanır. Sitenizin banner, slider ve içerik yönetimi son kullanıcıya hitap edecek şekilde düzenlenerek kazançlarınızın artması ve müşteri portföyünüzün gelişmesi sağlanır. 

ADWORDS REKLAMLARI İLE OTELİNİZİN ODALARI BOŞ KALMASIN
Otel ve Turizm firmaları içerisinde yer alan en önemli hizmetlerimizden biri de reklam yönetimidir. Reklam hizmetlerimizde amaç otellerin ve işletmelerin müşterileri en uygun şekilde aktararak hem otellerin konaklama ihtiyacı duyan misafire ulaşarak, hem müşterilerde kalıcı isim ve marka değerlerine katkıda bulunmak gelir. Bunlara orantılı otellerin doluluk oranı ve kazançları yükselir hem de uzun süreli tanıtım sağlanmış olur. Yapılan reklamlar ile daha fazla kişiye ulaşarak potansiyel müşteri portföyü arttırılır. 


Adwords İle Anasayfada Olun

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ İLE OTELİNİZ SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLSUN
Son yıllarda internet kullanım alışkanlığı sosyal medya platformlarında yoğunlaşmakta. Bu nedenle internette sosyal medya platformlarının sayısı her geçen gün artarken kullanıcı sayısı da doğru orantılı olarak artış sağladı. Bu nedenle sosyal medyada aktif olan, doğru stratejiler ile paylaşım hazırlayıp kullanıcılarına sunan oteller, işletmeler ve firmalar sosyal medya üzerinden müşteri kazanmaya başladı. Web Organizasyon Çalışmaları ile sosyal medya hesaplarınızın optimizasyonu sağlanır. Kullanıcılarına faydalı ve doğru içerik sunarak sosyal medya kullanıcılarını arttırır, sosyal medya reklamlarınız organize eder düzenler kontrol eder ve kampanyalarınızın müşterilere ulaşmasını sağlarız. Daynex WOY hizmetini kullanan firmalar sosyal medya sayesinde karlarını ve doluluk oranlarını ciddi oranlarda artış sağladı.

Sosyal Medya Etkinliğinizi Arttıralım

TRİVAGO, BOOKİNGS VE DİĞER PLATFORMLARDA KALİTENİZ ARTSIN
Oteller için Booking, Trivago, TripAdvisor vb. tatil platformlarındaki izlenim çok önemlidir. Oteller ve turizm firmaları kendilerini tanıtmak için bu platformlara yüksek reklam ücretleri öderler. WOY Hizmeti ile oteliniz tatil sitesi platformlarında takibini sağlar ve kalitesini yükseltir. Bu sitelerde sağlanan olumlu izlenimler ile sitenizin bulunabilirliği ve tercih edilebilirliği yükselir. Böylece müşteri ve kazançlarda artış sağlanır. Profesyonel ekibimiz sizin her alanda üst sıralarda yer almanız için çalışır.

Web Organizasyon Yönetimi, web dünyasında ihtiyacınız olan her konuda size yardım edebilir. İnternetteki kimliğinizi oluşturan; web siteniz ve dijital pazarlamanız gibi online gelirinizi arttıracak karmaşık teknik detayları sizin için yönetebiliriz. Bizi arayarak veya iletişim bilgilerinizi bırakarak ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz.

Size Hemen Yardımcı Olalım

 

TIKLAYIN!

 

İnternette Başarı İçin Tek Seçenek WOY!
Woy web dünyasında en iyisini yapabilmeniz için ihtiyacınız olan her konuda size yardımcı olabilir. Web sitenizi, sosyal medya hesaplarınızı, kampanya stratejilerinizi, reklamlarınızı ve tüm teknik detayları online kazancınızı büyütmek için yönetebiliriz.

Web sitenizin tüm yönetimini devralıyor, Google kurallarına uygun olarak düzenli periyotlarda güncellemeler yapıyoruz. Google Seo, Google Adwords, Sosyal Medya Yönetimi ve ihtiyacınız olan diğer tüm konularda sizlere yardımcı olabiliriz.

 

37711 kez okundu