WOY Ramazan Ayında Online Alışveriş Artıyor!

Ramazan Ayında Online Alışveriş Artıyor!

Ramazan ayı e-ticaret sitesi olanlar için büyük bir önem taşıyor hatta altın değerinde! Neden diye sorduğunuzu duyar gibiyiz, Ramazan'da online alışverişler artıyor ve adeta satış patlaması yaşanıyor.

Dünyaca ünlü bir şirketin yapmış olduğu araştırmalara göre 2015 yılı Ramazan ayı süresince Türkiye’deki e-ticaret satışlarında artış yaşandı. 11 ayın önüne geçip büyük bir satış oranının yakalandığı Ramazan Ayı'nda satışlarınızı arttırmak için yeni yollar izleyebilirsiniz.
Ayrıca yapılan araştırmadan öne çıkan bir diğer konu ise mobil ticaretin önemli derece de artması. Mobil satışlar Ramazanda deyim yerindeyse uçuyor. Araştırmaya göre mobil satışlar Ramazan’dan önce düşük seviyelerdeyken Ramazan’ın 4. Haftasında hızla yükseklişe geçiyor.

DAHA AZ MALİYETLE DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAK İSTERMİSİNİZ ?

Google Adwords Uzmanları tarafından yönetilen reklamlarınız ile daha az maliyetle daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. Reklam kampanyalarınızı hedeflerinize yönelik oluşturuyor potansiyel müşteriye ulaşmanızı sağlıyoruz. Bizi arayarak veya iletişim bilgilerinizi bırakarak ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz.

Size Hemen Yardımcı Olalım

 

TIKLAYIN!

 

Ramazan’da online alışverişler neden artıyor olabilir?


İnsanlar oruç tuttukları için haliyle dışarıda aktivitede bulunamıyor ve zamanlarını internette daha fazla dolaşarak geçiriyorlar. Durum böyle olunca internetteki satış oranları da haliyle artmaya başlıyor. Bayrama hazırlık ve bayram için alışverişlerde devreye girince ramazan ayında daha fazla alışveriş yapma eğilimi gösteriliyor. Yapılan araştırma gösteriyor ki; e-ticaret firmalarının doğru değerlendirilmesi ile çok önemli fırsatlar doğabilir. Kullanıcıların Ramazan'da online alışverişlerinin artma oranı göz önünde bulundurularak satış fırsatları elde edebilirsiniz.

Ramazan ayı için nasıl pazarlama stratejisi izleyebilirsiniz?
* Kullanıcıların Ramazan ayında geceleri daha aktif oldukları göz önünde bulundurularak buna göre kampanya planlamalarınızı yapabilirsiniz.
* Ramazan ayı için ilgi gören ürün veya ürünlerinizi belirleyerek, ilgili kelime öbeklerinde SEO çalışması yapabilirsiniz.
* Mobil satışların artmasını göz ardı etmeyip kampanyalarınızı mobil odaklı yapabilirsiniz.
* Bu ayda kullanıcıların internet ve sosyal medya kullanımlarının artığını biliyoruz bu sebeple sosyal medya reklamlarına yönelebilirsiniz.
* Müşterilerinizin sizi unutmasına izin vermeyin, kendinizi sürekli hatırlatmalısınız.

İnternette Başarı İçin Tek Seçenek WOY

Woy web dünyasında en iyisini yapabilmeniz için ihtiyacınız olan her konuda size yardımcı olabilir. Web sitenizi, sosyal medya hesaplarınızı, kampanya stratejilerinizi, reklamlarınızı ve tüm teknik detayları online kazancınızı büyütmek için yönetebiliriz.

Web sitenizin tüm yönetimini devralıyor, Google kurallarına uygun olarak düzenli periyotlarda güncellemeler yapıyoruz. Google Seo, Google Adwords, Sosyal Medya Yönetimi ve ihtiyacınız olan diğer tüm konularda sizlere yardımcı olabiliriz.

38440 kez okundu