WOY İnstagram Reklamlarıyla Daha Fazla Kullanıcıya Ulaşabilirsiniz

İnstagram Reklamlarıyla Daha Fazla Kullanıcıya Ulaşabilirsiniz

Online reklam platformlarından biri olan sosyal medya reklamları, reklam veren için büyük kazanç yollarından biri. Çünkü her kullanıcı gün içinde muhakkak sosyal medya hesabını kontrol ediyor. Hal böyle olunca sosyal medya platformları için günlük ziyaret miktarı akıl almaz verilere ulaşıyor.

Reklam verenler sosyal medyanın bu kadar sık ziyaret edilmesiyle birlikte sosyal medya reklamlarına ağırlık vermeye başladı. Facebook, Twitter derken son yıllarda kullanımında büyük artış görülen İnstagram' da da görüntülü reklamlar reklam veren kullanıcı arasındaki köprüyü sağlıyor. Peki İnstagram reklamı nasıl verilir? 

İnstagram Reklamları Nasıl Verilir?

İnstagram reklamlarının üç çeşidi bulunuyor. Bunlar “Daha Fazla Bilgi Al“, ”Videoyu İzle“ ,”Şimdi Alışveriş Yap” sloganları ile sunulan reklam modelleridir. 
İnstagram reklamını Facebook üzerinde bulunan Power Editör ile gerçekleştiriyorsunuz. Bu yüzden bir Facebook Business üyeliğiniz olması ve o üyelikte bir reklam hesabınızın tanımlı olması gerekiyor. 
İnstagram reklamını vermek için öncelikle Facebook Business Manager hesabınıza giriş yapıp, Power editör ile reklam oluşturup, hedef kitle ve ilgili reklam seçeneklerinizi belirleyerek reklam verebilirsiniz. 
Eğer İnstagram'da daha önce hiç reklam vermediyseniz, profesyonel bir desteğe ihtiyacınız varsa ilk tercihiniz Daynex WOY Ekibi olsun. Daynex WOY Ekibi sizin reklam kampanyanızı en iyi düzeye getirir, ilgili hedef belirleme çalışmalarını yapar ve yapmış olduğunuz reklamda daha yüksek verim almanızı sağlar. Uzman WOY ekibimiz sizler için doğru görsel, doğru slogan, doğru bütçe ve iyi bir senaryo ile kazancınızı arttırmayı hedefler.

SOSYAL MEDYA DESTEĞİNE İHTİYACINIZ MI VAR?

Sosyal Medya Pazarlaması, doğru kullanıldığında bildiğiniz pazarlama yöntemlerinden daha fazla etkili olabilmektedir. Dijital pazarlama karmaşık bir konudur ve çoğu iş sahibinde ve pazarlamacıda olmayan bir teknik bilgi gerektirmektedir. Ama merak etmeyin! Web Organizasyon Yönetim (WOY) Ekibi sizin için her şeyi yönetebilir.

Size Hemen Yardımcı Olalım

 

TIKLAYIN!

 

İnstagram Reklamlarının Avantajları Nelerdir?

- İnstagram Eylül 2015 verilerine göre yaklaşık 400 milyon kullanıcıya sahiptir. Vermiş olduğunuz reklamlar ürününüz için yüksek sayıda potansiyel kullanıcıya ulaşacaktır. 
- Sosyal medya hesapları kullanımı gün içinde birçok kez gerçekleşir. Vermiş olduğunuz reklam daima görüntülenir.
- Kullanıcılar reklamları zaman akışında mecburi olarak görüyor. Reklamların kapatılması, engellenmesi veya gizlenmesi mümkün değildir. 
- İnstagram popülaritesi günden güne artan bir sosyal medya platformudur.
- Video ve resim reklamlarla kullanıcı ile etkileşiminiz en üst düzeyde olur. 
- İnstagram’a vermiş olduğunuz reklamla en çok izlenen bir TV kanalında yayınlanan reklamdan veya en kalabalık sokaktaki billboarddan daha çok kullanıcıya ulaşma imkânınız vardır.
- İnstagram reklamlarında doğru senaryo, slogan ve görsel ile uygun bütçelerde yüksek verim alma imkânınız bulunur.

Woy web dünyasında en iyisini yapabilmeniz için ihtiyacınız olan her konuda size yardımcı olabilir. Web sitenizi, sosyal medya hesaplarınızı, kampanya stratejilerinizi, reklamlarınızı ve tüm teknik detayları online kazancınızı büyütmek için yönetebiliriz.

Web sitenizin tüm yönetimini devralıyor, Google kurallarına uygun olarak düzenli periyotlarda güncellemeler yapıyoruz. Google Seo, Google Adwords, Sosyal Medya Yönetimi ve ihtiyacınız olan diğer tüm konularda sizlere yardımcı olabiliriz.

 

18312 kez okundu