Haberler Google Adwords Nedir ve Neden Gereklidir?

Google Adwords Nedir ve Neden Gereklidir?

AdWords, en büyük arama motoru Google’ın reklam ürünüdür. Kullanıcılar Google da herhangi bir anahtar kelime aradıklarında zaman sağ tarafta veya üst bölümde Google AdWords dediğimiz Google reklamları belirir.

 

Bu reklamlar, aranan anahtar kelimeye göre irintili olarak oluşturulur. Google organik aramalarında sitelerini üst sıralara taşıyamayan veya kısa sürede üst sıraları hedefleyen işletmelerin günlük bütçeler belirleyerek reklamlarının tıklama başına maliyet ile Google da üst sıralarda reklamlarının belirmesini sağlarlar.

 

Adwords Neden Gereklidir?

Çeşitli sektörlerde her gün yüz binlerce kişi Google'da arama yapmaktadır. Sizin sektörünüzle ilgili anahtar kelimelerde arama yapan kişiler potansiyel müşterilerdir. Bu nedenle bu kişilerin sizin sitenizi görmeleri, ziyaret etmeleri, tanımaları ve müşteriniz olmaları gerekmektedir. Büyümenin yolu daha fazla müşteriye ulaşmadan geçmektedir. Daha fazla müşteriye ulaşmanın ise en kısa ve en etkili yolu Google Adwords’tür.

 

Adwords reklamları, Google’da arama yapan kişilerin sizin sitenizi de görmeleri ve müşteriniz olmaları için gereklidir.

 

Adwords Reklamı Vermek İçin Ne Yapmalıyım?

Adwords reklamı vermenizde Google Adwords Uzmanlarımızla sizlere hizmet veriyoruz. Bütçenizin yani paranızın boşa gitmemesi, reklamlarınızın hedefe ulaşabilmesi profesyonel yardım ile mümkündür. Size sağladığımız destek ve hizmet ile reklam bütçeniz boşa gitmez ve sitenizin doğru kişiler tarafından görülmesi ve ziyaret etmesi sağlanır.

 

Adwords  reklamı vermek için bize başvuru yaparak Google Adwords Uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

 

100 TL Reklam Bütçesi Hediye Ediyoruz

Müşterilerimize Google Adwords’te kullanabilecekleri 100 TL’lik reklam bütçesi hediye ediyoruz. Google Reklam Politikası gereği 100 TL değerindeki hediyeden yararlanabilmeniz için 25 TL ve üzeri kredi yüklemeniz gerekmektedir. Müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek ve reklam kirliliğinin önüne geçmek için Google bu yöntemi kullanmaktadır. 25 TL’lik bütçe yüklemeniz halinde 125 TL’lik bütçeniz olur.

 

Google Adwords Reklamı Başvurusu Yapmak İçin Tıklayın.

 

12889 kez okundu