Öneriler/Makaleler E-ticaret Sitesi Fiyatları Nedir Nasıl Belirlenir

E-ticaret Sitesi Fiyatları Nedir Nasıl Belirlenir

E-ticaret Sitesi Fiyatları çok değişkenlik göstermektedir Firmadan firmaya farklı bu fiyatlar neye göre belirlenir. Karşılaştırma Tablosu ile size biraz yardımcı olmaya çalışacağım.

Bazen çok kalitesiz veya düşük kalitede bir e-ticaret sitesi yüksek bedellere satılırken, bazen çok daha özellikleri geniş ve kaliteli e-ticaret siteleri düşük bedellerle satılabilmektedir. Bu durumda ne yapılacak iş karşılaştırma dır.

  

E-TİCARET SİTESİ FİYATLARI KARŞILAŞTIRMA
YAZILIM FİRMASI SİTE ÖZELLİKLERİ SUNUCU KOTASI FİYATI YILLIK YENİLEME
 A E-ticaret Firması   Kısıtlı Özelliklerde E-ticaret  Trafik Sınırı Var 1500 TL VAR
 A E-ticaret Firması  Tüm Özellikleri Aktif Site  Trafik Sınırı Var 8000 TL VAR
 B E-ticaret Firması  Kısıtlı Özelliklerde E-ticaret  Trafik Sınırı Var 1499 TL VAR
 B E-ticaret Firması  Tüm Özellikleri Aktif Site  Trafik Sınırı Var 9900 TL VAR
 C E-ticaret Firması  Kısıtlı Özelliklerde E-ticaret  Trafik Sınırı Var  599 USD (1260TL) VAR
 C E-ticaret Firması  Tüm Özellikleri Aktif Site  Trafik Sınırı Var 2999 USD (6300TL)  VAR
 D E-ticaret Firması  Kısıtlı Özelliklerde E-ticaret  Trafik Sınırı Var 1200 TL VAR
 D E-ticaret Firması  Tüm Özellikleri Aktif Site  Trafik Sınırı Var 4900 TL VAR

 DAYNEKS

 E-TİCARET

 Tüm Özellikleri Aktif Site  Sınırsız Trafik 990 TL YOK

 DAYNEKS

 E-TİCARET

 Tüm Özellikleri Aktif Site  

 Mobil Uyum+ Özelleştirme

 Sınırsız Trafik 1490 TL YOK

 

Yukarıdaki Tabloda şu an Türkiye de E-ticaret yazılımı yapan bazı firmaların fiyatları ve özellikleri belli değerler olarak alınmıştır. Bu tabloya göre karşılaştırma ile elde edilen neticeler aşağıdaki gibidir.

E-ticaret Özellikleri; A,B,C ve D firmaları e-ticaret sitelerinin kısıtlı özelliklerde olan paketlerini düşük fiyatlarla satışa sunarken, tüm özelliklerin aktif olduğu sitelerini oldukça yüksek bedellerden satmaktadırlar. Buna karşın Dayneks tüm özelliklerini tüm paketlerinde aktif halde bulundurmaktadır. Dayneks E-ticaret yazılımda her ne geliştirmiş ise ve ne özellik cıkarmış ise bunu tüm yeni ve eski e-ticaret sitesi kullanıcılarına sağlamaktadır. Bazı özellikleri ayırıp farklı değerlerde , yüksek bedeller ile satışını yapmamaktadır.

Trafik Sınırı; Tablodaki firmalar içinde Dayneks hariç tüm firmalar sunucularında belli kota sınırı bulundurmaktadır. Bu firmalarda e-ticaret sitesi kullanıcıları kota aşımı halinde yıl dolmadan ek bedel ödemeleri ile karşılaşması olasıdır.

Yıllık Yenileme bedeli; Satın alınan siteler aslında kiralık sitelerdir. Siz 1 yıllık lisans bedelini satın alırsınız. her yıl firmaya lisans bedeli olarak satın aldığınız kadar yenileme ücretsi ödeyebilirsiniz. Dayneks bu yenilemeyi sadece hosting bedeli ve ssl sertifikası ile sınırlı tutmaktadır, E-ticaret Sitesi için yıllık yenileme bedeli almamaktadır.

E-ticaret Sitesi Fiyatları; Fiyatlarda ise tüm bu avantajlı özelliklere rağmen Dayneks daha yüksek bedellerde olması gerekirken her alanda daha düşük fiyatlar ile hizmet vermektedir.

E-ticaret Siteleri Karşılaştırma; E-ticaret paketlerinde her firma kendine göre özellikleri sınıflandırmış ve buna göre fiyatlar belirlemiştir. Dayneks tüm özelliklerin bulunduğu paketi ilk giriş paketi olarak sunup, e-ticaret sitesi kurmak isteyen müşterilerine özel tasarım veya site üstünde özel farklılıklar veya düzenlemeler istemeleri halinde üst paketi tavsiye etmektedir.

Mobil uyumlu E-ticaret ; Mobil uyum olmayan sietlerden uzak durun çünkü mobil kullanımı son sürat atıyorken sitenizin responsive olmayan mobile uyumsuz olması oldukça bir hatalı karar olacaktır. Dayneks olarak tüm site altyapılarımız mobil % 100 uyumludur.

 

Ne yapmalısınız ?

Tüm bu karşılaştımalara rağmen halen soru işaretleriniz varsa ücretsiz deneme sürümü olan sitemizi hemen başvurup 5 kuruş ödemeden sahip olabilirsiniz. 15Gün boyunca sitemizi ücretsiz test edebilir ve rakip firmaların ürünleri ile karşılaştırma yapabilirsiniz. Süre sonunda memnuniyetiniz olursa Bu e-ticaret sitesini satın alarak ömür boyu kullanabilirsiniz. 

31112 kez okundu