Kampanyalar E-Bayi Sistemiyle Online Kurumsal Web Sitesi Satışı ve Takibi

E-Bayi Sistemiyle Online Kurumsal Web Sitesi Satışı ve Takibi

Daynex E-Bayi sistemi ile kurumsal web sitesi satışı işlemi gerçekleştirebilirsiniz. E-bayi olarak Daynex’in kurumsal internet sitesi paketlerinin müşterilerinize satışını gerçekleştirebilir, bu sayede ek kazançlar elde edebilirsiniz. Daynex E-Bayi’si olarak kendi ürünleriniz gibi bu hizmeti de müşterilerinize sunabilirsiniz. Müşterilerinizden gelen siparişleri takip edebilir, internet sitesinin müşterinize teslim süreçlerini yönetebilirsiniz.

Proje Takip Sistemi

Almış olduğunuz web sitesi taleplerini değerlendirmeye başladığınız anda sistemde projelendirmeye alabilir ve de adım adım her aşamadan müşterinizi kendisine ait olan Daynex e-bayi ara yüzünden web sitesine ait bilgilendirmeleri yapabilirsiniz. İnternet sitesi projesinin hangi aşamaya geldiğini online ortamdan rahatlıkla takip edebilir, müşterinize bu doğrultuda bilgi aktarımı sağlayabilirsiniz.

Online Yenilenen Referanslar

Daynex e-bayi sisteminde müşterinize sunacağınız web sitesi referanslarında da sizlere yardımcı oluyoruz. Sizin için hazırlamış olduğumuz güncellenebilir referanslar bölümü ile tek tıkla web sitesi referanslarını merkez blokta hazırlanmış olan referanslar ile güncelleyebilir ya da bu bölümü istediğiniz gibi kendi bilgilerinizde değiştirebilirsiniz. Daynex E-Bayi sistemiyle müşterilerinize çok sayıda referans sunarak onların size duyduğu güveni arttırabilirsiniz.

Online Yenilenen Reklam Bölümleri

Yapmış olduğunuz hizmetleri ya da sattığınız ürünlerin reklamlarını sizler için hazırlamış olduğumuz reklam bölümlerinde yayınlayabilirsiniz. Reklam alanları için Daynex’te partnerler için hazırlanmış olan reklamları sitenize aktarabilir, böylece birkaç saniye içerisinde reklamınızı yayınlamaya başlayabilirsiniz.

Online Yenilenen Tanıtım Bölümleri

Daynex e-bayi sisteminde sizin için hazırlamış olduğumuz tanıtım bölümleri ile hizmetlerimize ait tüm bilgileri online olarak sitenize çekebilir ve her türlü bilgilendirme ve tanıtımdan anında bilgi sahibi olabilirsiniz.

11818 kez okundu