Öneriler/Makaleler B2B Yazılımı İle Yurtdışı Satışlar

B2B Yazılımı İle Yurtdışı Satışlar

        Cumhuriyetimizin 100. yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ancak internetin gücü ile yani b2b e-ticaret yazılımları ile ulaşılabilir. Yurtiçi toptan satışlar ve yurtdışı toptan satışlar ve müşteri takibi için b2b altyapısı olan ve aynı zamanda çok dilli e-ticaret siteleri ile firmalarımız dünyada pazar paylarını artırabilir.

         B2b yazılımlı ve çok dilli e-ticaret siteleri ile firmalarımız mevcut müşterilerine sürekli yeni ürünlerini gösterebilir. Ürünleri ile ilgili teknik çizim, teknik özellikler, detaylı anlatımlar, varyasyonları sitesinden tam anlamıyla müşterilerine gösterebilirler. Bu siteler ile dilenirse izin verilen müşteri gruplarına gösterim yapılırken, önemli bilgileriniz,iş fikirleriniz ve ürün modellerinizin çalması ve kopyalanmasının da önünede kapalı sistem ve onaylı üyelik sistemleri ile geçilebilir.

         Yurtiçinde ciddi ceşitlilikte binlerce firmamız ile üretim yapmaktayız. Gıdadan, tekstile, makine sanayinden, elektroniğe kadar binlerce çeşit ürün üretimi yapan ve konusunda başarılı olmuş firmalarımız bulunmaktadır. Bu firmalarımızın dünyada kalitemizi ve çeşitliliğimizi yine Alibaba.com gibi yabancı sitelerde göstermektense kendi adlarına açmış oldukları bu b2b sitelerde göstermeleri daha isabetli ve ileri zamanda daha etkili satış yapacakları halde kazanc ve pazar artırmasına sebep olacaktır. Kendi sitelerinin arama motorlarında kayıtları ve her dile uygun indekslenmesi ile sektörlerinde yapılacak internet arama motorlarındaki aramalarda ön planlarda bulunabilmeleri de ayrıca sağlanabilecektir. 

         Bir üründe iddialı olan firma dünyadaki tüm fuarlara katılarak ulaşmak istediği müşterilere ve dünya pazarına açılmak ister, oysa yılda bir defa buluşabileceği bu müşterileri ile fuarları destekleyen b2b ve çok dilli altyapılı siteler ile desteklese satışlarını ve pazarlarını umdukları gibi veya daha hızlı büyütebilir ve sürekli büyüme ivmesi kazanabilirler.  Henuz ülkemizde ve dünyada pek yaygın kullanılmayan b2b e-ticaret sitelerini kim daha evvel açar ve pazarda kendini gösterirse o firmalar daha hızlı büyümeye ve dünya pazarından daha fazla müşteri bulabilmiş olcaklardır. Böylelikle rakiplerinin bir adım önüne geçmiş olacaklardır.

       B2b altyapılı ve çok dilli e-ticaret sitelerini destek olarak değil işin tam ortasında müşteri ile iletişim, ticaret ve paylaşımın ortası olarak görebilmek gereklidir. 

       Sizin de yurtdışına satış yapan firmanız var ve pazarınızı büyütmek, satışlarınızı artırmak istiyorsanız gelin daynekse size tamamı yerli ve tam destekli bir B2B çok dilli e-ticaret sitesi açalım. Bu site firmanızın tüm dünyaya açılan penceresi, fuarı, satış ve iş takip mekanizması olsun.

B2B ÇOK DİLLİ E-TİCARET SİTESİ İLE NELER YAPILABİLİR.

 

  • Özel müşterilere özel fiyatlarla satış
  • Birden fazla müşteri grubu oluşturarak müşterilerinizi sınıflandırabilirsiniz.
  • Müşterileriniz cari hesap takibini yapabilir.
  • Müşterilerinizden cari ödeme açık ödeme (kredi kartı ile veya paypal) alabilirsiniz.
  • Kredi kartlı veya banka transferi ile satış ve sipariş alımı
  • Müşterilerinizin özel istekli ürünlerini görsel ve yazılı olarak alabilirsiniz.
  • Ürün oluşturma, ürün üzerinde varyasyonlar ile özel kıstaslarda siparişler alabilirsiniz.
  • Ürün oluşturmada maliyet analizi ile müşterileriniz direkt online fiyat alabilirler
  • Miktara bağlı farklı fiyatlarla satış yapabilirsiniz. bin adet ....$ ,10bin adet ..... $,   100 bin adet  ....$
  • Ülkelere göre ek kargo bedeli, gümrük bedeli, gönderim bedeli ekleyebilrsiniz.
  • Ülkelere göre diller tanımlayabilirsiniz.
  • Aynı anda çok dilli özellikleri ile istediğiniz dilde sitenizi donatabilirsiniz. Anlamsız çeviriler değil sizin orjinal yazılarınız ile ceviler yapılır ve müşterilerinizn tam anlayacağı gibi ifadelerle daha ciddi satış ve takipleri yapabilirsiniz.
  • Farklı para birimleri ile farklı bedellerde satışlar yapabilirsiniz.
  • Ve en önemlisi siz işinizin gereği olan özellikleri bu sitelere yazılım ve tasrım ile ekletebilirsiniz. Çünkü bu profesyonel yazılım daynesk in uzman ekiplerince yıllarca geliştirilmiş ve yüzlerce referans yurtdışı satış sitesi ile tecrübe etmiş bulunmaktadır.
  • Aynı zamanda işinize göre ek düzenlemelr veya ek yazılımlar ile tamda işinize anlatacak şekilde firmanıza özel bir b2b e-ticaret sitesi hazırlatabilirsiniz.

 

29537 kez okundu